Havervlokken-herfst-ontbijt (vegan)

Havervlokken-herfst-ontbijt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben dit jaar voor het eerst naar Mallorca geweest en daar heb ik een heerlijk veganistisch ontbijtje gegeten. Ik had hier laatst gewoon heel erg zin in en dus heb ik dit ontbijtje nagemaakt. Heerlijk voor de koude herfstdagen (en eigenlijk gewoon elke dag).

Wat heb je nodig?
  • Havervlokken (ongeveer 1 kop)
  • Amandelmelk
  • 1 banaan
  • Een paar amandelen
  • Pompoenpitten
  • Abrikozen (ik gebruik hier abrikozen zonder sulfiet, met sulfiet blijven de abrikozen oranje)
  • Kokosrasp
Wat ga je doen?
  1. Pak een kom en doe daar ongeveer 1 kop havervlokken in (of meer naar wens).
  2. Giet de amandelmelk over de havervlokken, totdat ze net ondergedompeld zijn en laat even weken.
  3. Snijd de banaan en abrikozen in stukjes en voeg dit toe.
  4. Voeg daarna de amandelen, pompoenpitten en kokosrasp toe.
  5. En klaar ben je. Super snel ontbijtje!

Ga je dit ontbijtje proberen? Laat het me weten! Ik hoor graag wat jij er van vindt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *