DIY: Voetencréme

Heb je de essentiële oliën al onder je voeten gesmeerd? Er zitten zoveel reflexpunten onder je voeten!

Dagelijks je voeten masseren is een super gezonde gewoonte. Je hele lijf (dus al je spieren, weefsels en organen) is namelijk weerspiegeld in je voeten. Door ze regelmatig te masseren ontstaat een betere doorbloeding, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kan ieder orgaan in je lijf optimaal gaan functioneren. Waardoor jij je fitter voelt!

Ik gebruik zelf elke avond voor het slapen gaan sheabutter onder mijn voeten. Het werkt ook ontzettend goed tegen droge hielen! Ik wissel graag af met verschillende essentiële oliën die ik mix met sheabutter. Mijn favoriet is Lavender momenteel!

Hoe gebruik je het?
Je kunt in een potje de sheabutter mixen met de essentiële oliën of gewoon simpel eerst je voeten met sheabutter insmeren en daarna 1-2 druppels essentiële oliën toevoegen.

Gebruik jij andere oliën onder je voeten? Laat het hieronder weten welke jij gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *