DIY: Anti-rimpel Serum

Heb jij je gezichtscrème al vervangen door een eigen gemaakte serum met essentiële oliën? Laat ik je wat inspiratie geven

Wat ga je doen?

Meng de jojoba, rozenbottelzaadolie en vitamine E in een glazen druppelflesje. Voeg de essentiële oliën toe, sluit de bovenkant en rol de fles zachtjes heen en weer om te mengen.

Gebruik 1/4 – 1/2 druppelaar vol met serum ’s avonds op een schoon gezicht en hals om je huid te verzorgen en te beschermen.

Waarom deze oliën?

*Frankincense:

De olie heeft een zoete, frisse, fruitige, warme, houtachtige geur dat stimulerend en opwekkend is voor de geest. Frankincense staat ook wel bekend als de olibanum olie. Het is een ook waardevol ingrediënt in huidverzorgingsproducten tegen de veroudering en een droge huid.

*Myrrh:
Het is een geweldige toevoeging voor elke huidverzorgingsbehandeling. De olie kan je zelfs als dagcrème gebruiken. Het koelt, onderhoudt, verstevigt, verzacht, geneest en is vooral goed voor een ruw, gebarsten en geïnfecteerde huid.

*Patchouli:
Het is zeer heilzaam voor de huid en helpt om rimpels of een ruwe huid te verminderen.

*Lavender:
Lavendel is ook bijzonder heilzaam voor de huid en schoonheid. Het wordt vaak gebruikt in de schoonheidsindustrie en kan ook gebruikt worden om kleine snijwonden, blauwe plekken en huid irritaties te reinigen en kalmeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *